Ojoj

Vilken dagar, nu har det verkligen börjat. Vi fick ett underbart välkommnande från univeristetet och deras motsvarighet till socionomprogrammet som vi ska tillbringa hela veckan tillsammans med. Dagarn har bestått av sjukt intressanta, vänliga, spännande människor och möten. Igår eftermiddag och kväll spenderade vi tiden hemma hos en av studenterna och hans familj samt hos en av lärarna som undervisar socialt arbete.

Idag har vi åkt flera timmar med buss för att se ett gott exempel på en by som har lyckats ta sig från att vara en destuktiv liten fattig by till att bli en självförsörjande härligt by full av glada människor. Vi fick träffa den näst intill helige mannen som blivit uppmärksammad och prisad världen över för sitt speciella koncept. tyvär var han tyst nu och skulle vara så i tre månader.. så vi kunde bara ta ett kort på han =)

Godnatt, imorrn väntar ännu en lång dag!


Kommentarer
Postat av: Sarah

hihi söt med prick i pannan :) vad betyder den egentligen? kramar sarah

2011-02-01 @ 21:36:08
Postat av: amanda

Jaa du, vi har frågat många och jag tror att alla svar har vart olika. Det kan vara ett märke som visar att man är hindu. det kan okså vara för dekoration men det kan även visa olika tillhörigheter samt budskap.Hur är det med dej, Martin och magen =)Kram

2011-02-02 @ 13:04:29
Postat av: Sarah

Aha :) jo det är bra med oss alla 3 :) är nu mera ringbärare :)

kul att du hinner med att blogga, jätte kul att läsa :)

kramar

2011-02-03 @ 16:34:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0