bilder...

Sjukt slut i huvidet, fullspäckat schema från tidig morgon till kväll. därför tänker jag låta lite bilder få tala.Dessa bilder är från lägenheten där vi bor


Frulle i solen =)


Besök på skola som vår handledare har grundat för att se barnen fira indiens nationaldag iförda traditionella indiska kläder.

Bilder från dagens guidning. Mycket trafik, människor och shopping.
Har vart på marknad å lärt mig pruta. Priserna här nere är helt ofattbara, helt sjuka.

Godnatt =)


Kommentarer
Postat av: kusin rebecca

hej mandis! ser ut som du har det riktigt bra där borta och du verkar ha fullt upp också, kul! shit, hur går det att sova egentligen? ser väldigt väldigt trångt ut =) härligt med frukost i solen, gud vad jag längtar till sommaren! ta hand om dej! kram!

2011-01-26 @ 20:25:06
Postat av: Merisa

Hej Amanda! Roligt att få läsa om hur din vardag kommer se ut de närmsta tre månaderna. Hoppas du, Kia och Joa har det bra. Bilderna var häftiga, se till att lägga upp massor. Är så himla nyfiken på hur ni har det därborta.Ha det så bra och lycka till.Kram M.

2011-01-27 @ 19:59:30
Postat av: Christina Ö Cervera

Amanda, jag är övertygad om att du kommer att ha stor nytta av de erfarenheter du får i Indien. Bilderna talar sitt tydliga språk. Jag är jätteglad att du tog chansen och ser fram emot fler spännande bilder. Synd att det inte finns en lukt-funktion i bloggen!

Kram

2011-01-29 @ 22:37:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0