Home sweet home, Pune.

För sista gången har jag nu kommit tillbaka till Pune efter den sista resan här i Indien, iaf för denna gång. Alltid lika skönt att komma hit tycker jag. Hyderabad har vart härligt, ännu en ny sida av Indien. Riktigt stooor stad, 10 miljoner invånare. Värsta mixen av människor och religioner, häftigt att se. Har lärt mig grymt mycket om alla möjliga religioner och lite till. Vart runt och kollat på div religiösa, heliga och spirituella platser.

Kom fram imorse och drog direkt till poolen för att lapa lite sol. Just nu känner jag mig bara stressad. Jag har massor med saker kvar jag vill göra innan jag kommer hem samtidigt som det pirrar i hela magen inför hemresan. Jag har massa tråk rapporter kvar att skriva innan tisdag som är sista dagen på praktiken. Det känns så tråkigt på någe vis att det är så många saker som det är sista gången för de här dagarna. Men jag är sjukligt nöjd med hela den här resan. Jag är så glad för allt som jag har fått möjlighet att göra och se. Jag är glad för alla nya och härliga människor som jag har lärt känna och jag är så nöjd med mig själv och min egen utveckling..

Jag ska försöka knyta ihop allt jag har vart med om på ett bra sätt dom här dagarna =)

Snart sitter jag på planet hem och jag kan inte fatta det riktigt, ska bli så kul att se alla igen. Ett tag kändes det som om jag aldrig skulle komma hem, samtidigt som tiden har gått så himmla snabbt (som jag säker skrivit hundratals gånger förut)
KRAAAM!


Bajs på spåren


Kärleksparet delar på sötsaker efter en födelsedagsmiddagHamburgerlunch utanför en moske, kvinnor fick inte gå in.

Har tyvär inga mer bilder å bjuu på, kameran dog medan jag laddade in i datan.Hyderabad

Just nu målar jag mig igenom två dagar, jag håller på å lär mig lite mer om art therapy. Jag är grymt nyfiken på andvändningen av detta i socialt arbete och skulle lätt vilja lära mig mer om det, visar sig i framtiden om det blir så.
Imorrn direkt efter kursen avslutas så återförenas jag och TÅG för sista gången här i Indien. Jag ska ju hem också, men jag ser det som en resa. Vi blir borta i en vecka så ingen data med tror jag inte. Jag har förhoppningar på en intressant vecka, vi ska lära oss mycket om religioner och konfliktlösning mm. Får väll skriva en radda sen när jag kommer hem. Detta är det sista, mina vännor, som jag gör i Indien. Sen när jag kommer hem på söndagen nästa vecka så har jag bara några dagar av poolslappande, avslutningsmiddagar och avsked kvar. Sen är jag HEMMA, jag längtar så. Samtidigt är det skrämmande hur fort tiden har gått. Bla bla bla, jag måste hem å packa. Ser inte fram mot värmen, det ska tydligen vara ännu varmare där eftersom det ligger längre in i landet samtidigt som det blir att täcka sig ännu mer med tanke på att det tydligen är som en islamistisk liten "fristad" som Pakistan en gång i tiden ville ha.


MamboJamboReikiVad vore en Indien resa utan lite flum?! Därför har jag ägnat mig åt Reiki de senaste två dagarna. Närmare bestämt har jag sovit mig igenom två förmiddagar, samtidigt som vi har försökt oss på den konstigare andningsövningen efter den andra samtidigt som man ska slappna av. Avslappnad har jag kanske vart (sömnig), det kan jag inte säga någonting om, men priset för att sova bort halva dagen har nog aldrig vart så dyrt, 1500 Rs för två förmiddagstupplurer!
Under Eftermiddagarna har vi placeras svettiga handflator på oss själva och på varandra i försöket att både känna och se olika energiflöden. Jag har verkligen försökt mitt bästa i att vara open minded och att starta dagarna med en tom thekopp, men trots mina alla försök har jag varken sett eller känt någe energiflöde. Möjligtvis har jag kännt mig lite yr imellanåt men jag är säker på att det hade med min ganska så tomma mage, men läraren fortsatte tjata om att jag kände min obalanserade energi i kroppen.
Tror verkligen att man måste gå in för reiki till fullo och verkligen TRO, om det ska funka. För mig har det vart en skön avslappning och ganska så kul. Svårt att hålla sig ibland, roligaste ställningen vi intog idag var som en sittande hund. Tänk en knäna mellan händerna, lätt svank, tungan hängandes avslappnad så långt ut den bara når, och lägg på ett hårt främtande i olika tackter på det, hela gruppen samtidigt. Lite upprepande mantran på detta och någon som hummar CLEANSE, PURIFY, HEEL, PROTECT, lite lätt dolda kameran feeling =)

Kul att prova på men inget för Amanda.
Jag har inte uppnått det spirituella stadiet ännu, men det gör inget, det tar flera år för många att nå det sa min master till mig.Bränd

Har inte många roliga uppdateringar, vet inte varför jag skriver =) Vi skulle som jag tror att jag skrev ha haft en liten tvådagars kurs måndag och tisdag som blev inställd. Det betyder ledighet men det betyder också att det är sista ledigheten fram tills det är två dagar innan hemfärd eftersom vi får klämma in minikursen senare. Det kommer att bli ett tight och stressigt schema nu from ons, bara att köra på.

Jag vart röd som en kräfta vid poolen igår, jag kunde inte ligga vid någon pool idag så jag har bara lallat runt på Punes gator tillsammans med Emma som vart lika röd som jag =)

Aloe vera har vart min bäste vän hela dagen lång

Jag bjuder också på två klantbilder, jag tappade ut hela vår frukost youghurt, den lyckades dock landa åt rätt håll. Det roligaste är att jag gjorde en repris idag. Denna gång med en smoothie inne på The body shop, jag lyckades inte fånga denna händelse på bild och tur var väll aknske det för jag log inte lika mycket då =)kött, worldcup vinst, härligt sällskap, god dricka och poolchill

Dessa härliga ingredienser har jag toppat gårdagen och denna dag med. Igår spelade Indien worldcup i cricket, och de vann. Ni kan tänka er vilken folkfest! Vi började gårdagskvällen med käk på Hardrock där vi även hoppade runt och gapade lite tilsammans med alla galna indier som firade vinsten. Sedan tog vi oss till ett ställe cirkus 10 min därifrån men som pga fullproppade gator istället tog 45 minuter att ta sig till. Det var en helgalen kväll, hade sjukligt kul. Idag har vi vart lediga och jag har passat på att jobba på brännan och nu sitter jag lite lätt rödbränd och sippar lite cola light =) Helskön dag. Imorrn skulle vi ha påbörjat en art theraphy kurs men kursledaren hae åkt på magsjuka så vi får morgondagen off också, too bad. Sjukt att nästan tänka att det var lite skönt att det hände, jag är verkligen slut i huvudet så det är en välbehövlig extra leig dag.

Jag kände mig fin i mitt ny inshoppade linne, dock ingen lyckad kortkväll =/

Lazy days

MMh, vi har härliga dagar nu, praktiken på super intressant och sådär lagom kort så att man hinner med massa annat kul om dagarna, sånt är inte fel! JAg snorar mig dock igenom hela dagarna, inte kul i värmen. Jag tröstar mig men långa fikastunder, benvaxning, pedikyr och lite shopping. Idag valde jag ut tyger till två klänningar som jag lämnat in för uppsyning. Resultatet återstår att se, vi bor ju inte direkt i en turist stad och skräddarna vi hittade syr typ bara indiska kläder så det tog ett bra tag innan vi var överens om hur klänningarna skulle se ut. Hehe, spännande, kan bli hur bra som helst eller en big flopp, its India =)

Börjar sakta förbereda mig för hemfärd nu, hjärnan ställer lite smått in sig på Sverige. Det jag längtar mest efter förutom personer är: den rena luften, att få slippa svettas och känna sig fräsch, god mat som bara kan intagas i sverige, goda drinkar och vin, min underbara säng, kläder som inte är indiska, utekväll hemma, spotify, snabbare internet, en stabilare mage, skogspromenader, godis, jaa, listan kan göras lång. MEn som sagt är det mest personer som är saknade, de andra bekvämligheterna har jag börjat sakna nu på senare tid. Mycket som bara finns att avnjuta i Sverige. Får passa på att ägna de sista tre veckorna här till sånt som bara kan avnjutas i Indien. 
Kram kram

 


RSS 2.0